Verzenden

Uw pakket wordt met grote zorg ingepakt en afgeleverd aan de vervoerder naar keuze. (PostNL of UPS) Wanneer uw pakket afgeleverd is aan de vervoerder, dragen wij het risico over aan de vervoerder. Wij zijn niet aansprakelijk voor vertraagde leveringen door de vervoerder. Denk hierbij aan stakingen, overmacht en calamiteiten. Alleen na schriftelijke toestemming kunnen wij onze levering- en betalingsvoorwaarden aanpassen.

 

Verzendkosten

Pakket tot 10 kilo via PostNL thuis bezorgd                                    € 7,27 (track & trace code)

Pakket tot 10 kilo via PostNL verzekerd/aangetekend                    € 8,60

Gratis verzending bij bestellingen vanaf € 150,-

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@esthersruitersport.nl

Esthersruitersport.nl is nimmer aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade aan de opdrachtgever of derden, waaronder gevolgschade, immateriële schade, bedrijfs- of milieuschade, voortvloeiend uit het gebruik van de producten.


Bedrijfsgegevens

Esther's Ruitersport

Hoofdweg 142

8474 CL Oldeholtpade

Telefoonnummer: 06 50 64 02 63

E-mail: info@esthersruitersport.nl

Internet: www.esthersruitersport.nl

Kamer van koophandel nummer: 69698163

Btw-identificatienummer: NL002314718B10

Rekeninghouder: Esther's Ruitersport

Rekeningnummer: NL84 KNAB 0258 9241 79

Bank naam: KNAB

Klik hier voor de algemene voorwaarden.


Voorraad

Wij streven ernaar producten uit voorraad te kunnen leveren, toch kan het voorkomen dat een artikel niet op voorraad is. Mocht het artikel een langere levertijd hebben dan 4 werkdagen, nemen wij contact met u op. (let op ongewenste post in uw mailbox)

Het kan gebeuren dat het bestelde artikel niet meer leverbaar is. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact opnemen. Aan voorraden kunnen geen rechten worden ontleend.

De beste service en veilig bestellen

Bij Esthersruitersport.nl bestelt u via een met SSL codering beveiligde verbinding, wij gaan uitermate zorgvuldig om met uw gegevens.

Klik hier voor meer informatie over privacy en SSL codering.